MASSAGE възглавница

MASSAGE

massage-mainВъзглавница Massage, изработена изцяло от Мемори пяна (Memory Foam). Уникалното при тази възглавница е, че по повърхността й има релефни бутончета, които масажират главата и врата ви по преме на сън. Така получавате ортопедична опора и допълнително стимулиране на кръвообращението.
Възглавницата се адаптира напълно спрямо тялото ви, тъй като реагира на тежест и топлина. Същевременно е стабилна и еластична, което не позволява типичното за пухените възглавници „спихване”. Coolmax калъф с цип гарантира оптималната пропускливост на въздуха. Възглавницата е естествен климатик, не задържа влага и прах, предпазва от алергии и акари.
Размер: 42 х 72 х 10 см.
Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
При изработката на Възглавница Massage – Magniflex са вложени следните високотехнологични материали:
memory-foam1MEMORY® FOAM – високотехнологичен материал, разработен от НАСА. Основната му съставка е специална мемори пяна с висока плътност и силна еластичност. При съприкосновение с тежестта на тялото и неговата топлината, тя постепенно заема формата му и по този начин намалява въртенето по време на сън до 80%.

coolmax1COOLMAX – плат с висока производителност, използваща иновативни фибри, които стабилизират нивото на влагата в организма. Благодарение на своите специални свойства COOLMAX проверява и регулира както температурата на кожата, така и хидратацията на тялото. Изсъхва по-бързо от другите материи, поддържа тялото сухо и свежо.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.

Научи повече за търговската марка
„MAGNIFLEX“ ПО СВЕТА: EN |  IT |  FR |  ES |  DE | 

Posted in Без категория