MEDIC възглавница

МEDIC

medic-mainВъзглавница Medic със сърцевина от Мемори пяна (Memory Foam), която перфектно се отлива по формата на тялото ви. Възглавницата реагира на натиск, тежест и промяна в телесната температура. Благодарение на уникалните свойства на вискоеластичната пяна, вие сте в правилна ортопедична позиция през цялата нощ, независимо от позата ви на сън.
Възглавницата ви предпазва от алергии, тъй като е проветрива. Това не позволява задържането на прах по повърхността й и предотвратява натрупването на бактерии. Калъфът й се поддържа изключително лесно, тъй като е с цип. Предоставя максимална грижа за здравето, тъй като е с Medicare текстил – допълнителна антиалергична и антибактериална медицинска обработка.
Размер: 42 х 72 х 12 см.
Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
При изработката на Възглавница Medic – Magniflex са вложени следните високотехнологични материали:
memory-foam1MEMORY® FOAM – високотехнологичен материал, разработен от НАСА. Основната му съставка е специална мемори пяна с висока плътност и силна еластичност. При съприкосновение с тежестта на тялото и неговата топлината, тя постепенно заема формата му и по този начин намалява въртенето по време на сън до 80%.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.

Научи повече за търговската марка
„MAGNIFLEX“ ПО СВЕТА: EN |  IT |  FR |  ES |  DE | 

Posted in Без категория