MEMORY+ възглавница

MEMORY+

memory+mainТоп продукт възглавница Memory+
Възглавница от Мемори пяна (Memory Foam) с класическа форма. Вискоеластчната пяна реагира на тежест, натиск и температура. Адаптира се перфектно по формата на главата, шията и раменете, като в същото време ги поддържа в коректна позиция. Възглавницата е ортопедична и анатомична. Осезаемо намалява въртенето по време на сън, тъй като съчетава оптимално еластичност и адаптивност.
Memory + е напълно негостоприемна към акари и бактерии. Възглавницата е с Coolmax калъф с цип, който спомага за лесното преминаване на въздуха през нея. Така може да сте сигурни, че възглавницата ви няма да задържа влага и ви осигурява естествена и здравословна среда за сън.
Размер: 42 х 72 х 12 см.

Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
При изработката на Възглавница Memory+ – Magniflex са вложени следните високотехнологични материали:
memory-foam1MEMORY® FOAM – високотехнологичен материал, разработен от НАСА. Основната му съставка е специална мемори пяна с висока плътност и силна еластичност. При съприкосновение с тежестта на тялото и неговата топлината, тя постепенно заема формата му и по този начин намалява въртенето по време на сън до 80%.

coolmax1COOLMAX – плат с висока производителност, използваща иновативни фибри, които стабилизират нивото на влагата в организма. Благодарение на своите специални свойства COOLMAX проверява и регулира както температурата на кожата, така и хидратацията на тялото. Изсъхва по-бързо от другите материи, поддържа тялото сухо и свежо.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.

Научи повече за търговската марка
„MAGNIFLEX“ ПО СВЕТА: EN |  IT |  FR |  ES |  DE | 

Posted in Без категория