RELANO MEMORY възглавница

RELANO MEMORY

Възглавница Relano Memory e от 100% Мемори пяна (Memory Foam) с класическа форма. Вискоеластчната пяна реагира на тежест, натиск и температура. Адаптира се перфектно по формата на главата, шията и раменете, като в същото време ги поддържа в коректна позиция. Осезаемо намалява въртенето по време на сън, тъй като съчетава оптимално еластичност и адаптивност, произхождащо от анатомичната и ортопедична структура. Калъф с цип от висококачествена материя с приятно усещане за мекота.
Размер: 42 х 72 х 12 см.

Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
При изработката на Възглавница Relano Memory – Magniflex са вложени следните високотехнологични материали:
memory-foam1MEMORY® FOAM – високотехнологичен материал, разработен от НАСА. Основната му съставка е специална мемори пяна с висока плътност и силна еластичност. При съприкосновение с тежестта на тялото и неговата топлината, тя постепенно заема формата му и по този начин намалява въртенето по време на сън до 80%.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.

Научи повече за търговската марка
„MAGNIFLEX“ ПО СВЕТА: EN |  IT |  FR |  ES |  DE | 

Posted in Без категория