MEMORY BAMBOO възглавница

MEMORY BAMBOO

memory-bamboo-mainВъзглавница Memory Bamboo – Magniflex, част от колекция възглавници Magniflex 2016 г. е с класическа форма, изработена от мемори пяна и наличие на бамбук в текстила, гарантиращ свежа и суха среда. Вискоеластчната пяна реагира на тежест, натиск и температура, намалява въртенето по време на сън, тъй като съчетава оптимално еластичност и адаптивност.
Възглавница Mеmory Bamboo е с калъф с цип и е напълно негостоприемна към акари и бактерии, което гарантира екологична среда на спане. Ципът е удобен за лесна и хигиенична поддръжка.
Размер: 69 х 39 х 10 см.
Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
При изработката на Възглавница Memory Bamboo – Magniflex са вложени следните високотехнологични материали:
memory-foam1MEMORY® FOAM – високотехнологичен материал, разработен от НАСА. Основната му съставка е специална мемори пяна с висока плътност и силна еластичност. При съприкосновение с тежестта на тялото и неговата топлината, тя постепенно заема формата му и по този начин намалява въртенето по време на сън до 80%.

bamboo1BABMBOO – текстил с бамбукови нишки, изцяло покрит с микро-отвори, позволяващи отличен въздушен поток и абсорбация на влага, гарантирана суха и свежа среда. Изключително издържлива и здрава материя.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.

Научи повече за търговската марка
„MAGNIFLEX“ ПО СВЕТА: EN |  IT |  FR |  ES |  DE | 

Posted in Без категория