Дунапрен и мемори пяна от KABOX

KABOX предлага широк спектър от артикули като: матраци, мемори пяна, дунапрен, топ матраци.

Матраците и топ матраците са готов продукт, изработени по най-нови екологични технологии, съобразени с европейските изисквания за качество. Калъфите и текстила, от които са направени са специално изработени от продукти, с основен приоритет грижа за здравето на човека. Подбраните материали са с антибактериални, антилергични и антиакарни свойства и с текстил, който не дразни кожата, а е мек и приятен на допир. Дунапренът и мемори пяната са компоненти, които технологично са част от производството на матраците и топ матраците, но могат да намерят и други приложения в бита. Затова широкият спектър от различни видове дунапрен е от голямо значение за всеки, който търси различни качествени характеристики на дунапрена, в зависимост от нуждите.

За различни цели се предлагат дунапрени, които намират широко разпространение в мебелното и автомобилното производство, както и такива, които се използват в строителството за шумоизолация например и плътен дунапрен, който се влага при изработката на матраци:

  • Дунапрен за матрак (дунапрен за легло) – значително по-ниска цена, но без калъф . Затова пък можете да си направите висококачествен матрак от дунапрен с цена, която да бъде доста по-ниска от цената на висококачествен матрак със сходни параметри.
  • Пълнеж за възглавници (дунапрен за възглавници) – създайте възглавница по свой вкус като изберете материал като дунапрен от продуктовия каталог на KABOX.
  • Дунапрен за диван или друга мека мебел – при избор на дунапрен за тапициране на мебели е добре да се съобразите с качеството и плътността на всеки един от видовете дунапрен, които предлагаме. За седалка се препоръчва използването на плътен дунапрен, където натоварването е значително по-голямо, а за облегалка може да се използва и дунапрен от стандартната серия с омекотени и еластични качества, за да създаде желания комфорт.
  • Млян дунапрен или силиконова вата (на метър) – намира приложение за тапициране, за пълнеж на възглавници, за изработка на детски играчки и др.

  • Дунапрен за мебели (дунапрен за тапицерия) – може да използвате за мебели всички видове дунапрен от продуктовата гама на KABOX.
  • Дунапрен за матраци – за избор на дунапрен за матраци може да изберете дунапрен с по-висока плътност.

!!! Видовете дунапрен се различават по своите технологични показатели, каакто и със специфичните си характеристики. По идентификационния номер на дунапрена може да се ориентирате за неговите качества – първите две цифри указват плътността, а вторите твърдостта, например дунапрен N3040 е по-плътен и твърд от дунапрен N2030.

Дунапрените се различават и по цвят: бял дунапрен, розов дунапрен, син дунапрен, черен дунапрен…