новите модели 2022

Magniflex

Най-новите модели Матраци Magniflex

Двете най-нови попълнения в широката гама матраци – Maestro Dual и Magnistretch Sport – допълват многообразието от модели на Magniflex.

Magniflex – Maestro Dual

Ако сте почитатели на средните и меките матраци, но не можете да изберете една от двете твърдости, Maestro е идеален избор. Средномекият матрак е с многослойно, технологично ядро, технология Dual Core за възможност на избор на твърдост и зимна и лятна страна на текстила, както и калъф от вискозен сатен с цип.

Ядрото съдържа:

Мемори пяна за бързо намиране на удобна поза за сън и съвършен комфорт

Високоеластична пяна за стабилна, ортопедична опора

• Слоеве пяна Aquabreeze с отворена клетъчна структура и пяна с екстракт от билката Малва

Зимната страна на матрака осигурява топлина и комфорт през студените месеци с комбинация от кашмир и вълна, мемори пяна и хипоалергенни нишки. Лятната страна, предоставяща прохлада и удобство през топлата половина на годината е с лен и коприна, които поемат влагата и охлаждат естествено тялото.

Maestro и наистина майсторски продукт. С безкрайната си гаранция, той ще ви служи вярно цял живот.

Magnistretch Sport

Ново попълнение към колекцията продукти с грижа за гърба и гръбнака е Magnistretch Sport. Стилен и с дизайн в духа на спорта, моделът съчетава ядро от два вида пяна – твърда и мека – с иновативна система от прорези, които разтягат деликатно гръбнака по време на сън. Разтягането освобождава напрежението от междупрешленните дискове и мускулите на гърба. В резултат, на сутринта тялото е отпочинало, болката и дискомфорта в гърба и кръста са овладяни.

Ако спортувате усилено, водите активен начин на живот или изпитвате дискомфорт в областта на гърба, Magnistretch Sport ще ви помогне да имате спокоен и здравословен сън и да имате по-щастливо и ползотворно ежедневие.

• Височина 23 см

• Комбинира два вида пяна за средна твърдост
• Специални прорези в пяната разтягат гръбнака

• Гаранция завинаги

За да удължите максимално живота на своя матрак, препоръчваме винаги да използвате непромокаем протектор, както и висококачествена подматрачна рамка. Протекторът предпазва от течности и замърсявания, запазвайки матракът чист и средата за сън – хигиенична. Податрачната рамка спомага за правилното разпределение на тежестта, предотвратява деформация на матрака и позволява постоянен приток на въздух. Повече за грижата за матрака можете да прочетете…