Magniflex -ANATOMIC+ възглавница

ANATOMIC+

pillow-anatomic+mainAnatomik+ – възглавница с анатомична форма
Възглавница със сърцевина от Мемори пяна (Memory Foam), която е отлята в анатомична форма. Препоръчва се за хора, които имат нужда от сигурна опора на главата и врата и които предпочитат да спят по гръб и настрани. Облекчава напрежението и сковаността, подпомага кръвообращението. Мемори пяната реагира не само на тежестта, но и на температурата на спящия.
Anatomic + е възглавница с форма, която дава възможност за избор на извивка с подходяща височина. Възглавницата е проветрива, не задържа влага и бактерии. Така сте защитени от дихателни проблеми и алергии. Качествата й се допълват от Coolmax калъф, който се поддържа лесно, тъй като е с цип.
Размер: 43 х 60 х 10/11 см.

Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
При изработката на Възглавница Anatomic + – Magniflex са вложени следните високотехнологични материали:
memory-foam1MEMORY® FOAM – високотехнологичен материал, разработен от НАСА. Основната му съставка е специална мемори пяна с висока плътност и силна еластичност. При съприкосновение с тежестта на тялото и неговата топлината, тя постепенно заема формата му и по този начин намалява въртенето по време на сън до 80%.

coolmax1COOLMAX – плат с висока производителност, използваща иновативни фибри, които стабилизират нивото на влагата в организма. Благодарение на своите специални свойства COOLMAX проверява и регулира както температурата на кожата, така и хидратацията на тялото. Изсъхва по-бързо от другите материи, поддържа тялото сухо и свежо.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.