IMPERO – Magniflex

IMPERO MAGNIFLEX

impero-mainIMPERO – модел матрак от серия PREMIO – матраци Магнифлекс
Матрак IMPERO е уникален по своята същност с умерена твърдост, съчетаващ в себе си основен матрак и вграден допълнителен топ матрак с 4 см. меки влакна мемори пяна. Матракът се състои от:
– Eloform 12 см. и (Eliosoft) Елиософт пяна 3 см. като основа, съчетани като слоеве от различна дебелина за балансирана опора и максимален комфорт, допълващ се от (Memory Foam) Мемори пяна 3 см. Антиакарна, антибактериална и антиалергична структура на матрака.
– Текстил на калъфа: копринена вискоза, с високи абсорбиращи и омекотени качества.


• Дебелина на матрака – 24 см.
• Гаранция на матрака – безсрочна.
• Цена за нестандартен размер: 879 лв./кв.м.

Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
При изработката на матрак Impero – Magniflex са вложени следните високотехнологични материали:
elioform1ELIOFORM – високоеластична пяна с отворена клетъчна структура. Характеризира се с високо ниво на ортопедичност и изключителна издържливост на материала. Осигурява правилна опора на тялото и гръбначния стълб.

eliosoft1ELIOSOFT – високоеластична пяна с отворена клетъчна структура. Характеризира се с умерена твърдост, отпуска напрежението от тялото и гарантира пълноценната и максимална почивка, премахва умората и възстановява.

memory-foam1MEMORY® FOAM – високотехнологичен материал, разработен от НАСА. Основната му съставка е специална мемори пяна с висока плътност и силна еластичност. При съприкосновение с тежестта на тялото и неговата топлината, тя постепенно заема формата му и по този начин намалява въртенето по време на сън до 80%.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.