NATURCOMFORT DELUXE – Magniflex

NATURCOMFORT DELUXE MAGNIFLEX

naturcomfort-mainNATURCOMFORT DELUXE – Модел матрак от серия PREMIO – матраци Магнифлекс
Матрак NATURCOMFORT DELUXE е произведен по екологична технология с грижа за опазване на околната среда и се състои от:
– (Eliosoft) Елиософт пяна и (Memory Foam) Мемори пяна (2см.) от всяка страна образуват ядрото на този модел матрак с отворени микроклетки, осигуряващи добрата вентилация във вътрешността на матрака. Притежава добри ортопедични свойства. Антиакарна, антибактериална и антиалергична структура на матрака. Мемори пяната е материал от най-високо качество, който следва извивките на тялото.
– Еко дамаска от Lenpur текстил с втъкани дървесни влакна, придаващи характерните абсорбиращи свойства. Поддържа телесната температура на тялото при сън и почивка.

• Дебелина на матрака – 30 см.
• Гаранция на матрака – безсрочна.
• Цена за нестандартен размер: 669 лв./кв.м.

Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
При изработката на матрак Naturcomfort Deluxe – Magniflex са вложени следните високотехнологични материали:
eliosoft1ELIOSOFT – високоеластична пяна с отворена клетъчна структура. Характеризира се с умерена твърдост, отпуска напрежението от тялото и гарантира пълноценната и максимална почивка, премахва умората и възстановява.

memory-foam1MEMORY® FOAM – високотехнологичен материал, разработен от НАСА. Основната му съставка е специална мемори пяна с висока плътност и силна еластичност. При съприкосновение с тежестта на тялото и неговата топлината, тя постепенно заема формата му и по този начин намалява въртенето по време на сън до 80%.

lenpur1LENPUR – дървесните влакна придават на текстила меко и кадифено усещане. Добиват се от дървесни видове, отгледани специално за целта с грижа към природата. Благодарение на високата проводимост на целулозата, текстилът „диша“, регулира телесната температура и не позволява задържането на влага.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.