ZIP SLEEP NEW

ZIP SLEEP NEW MAGNIFLEX

zip-sleep-mainZIP SLEEP NEW – модел матрак от серия CLASSICO – матраци Магнифлекс
Матрак ZIP SLEEP NEW се състои от:
– (Elioform Soft) Елиоформ Софт пяна е ядрото на този модел матрак с отворени микроклетки, осигуряващи добрата вентилация във вътрешността на матрака. Притежава добри ортопедични и анатомични свойства.
– Текстил от мека материя, въздухопропусклива, с четиристранен цип. В калъфа има добавен Алое Вера компонент, който е полезен както за имунната система, така и за кожата.


• Дебелина на матрака – 18 см.
• Гаранция на матрака – 25 години.
• Цена за нестандартен размер: 329 лв./кв.м.

Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
При изработката на матрак Zip Sleep NEW – Magniflex са вложени следните високотехнологични материали:
eliosoft1ELIOSOFT – високоеластична пяна с отворена клетъчна структура. Характеризира се с умерена твърдост, отпуска напрежението от тялото и гарантира пълноценната и максимална почивка, премахва умората и възстановява.

aloe-vera1АЛОЕ ВЕРА – третирането с Алое Вера обогатява текстила с лечебни свойства. Материята има меко и успокояващо въздействие върху кожата – подходящ за чувствителна кожа. Със здравословно въздействие – влияе благоприятно върху имунната система и ускороява оздравителните процеси в организма.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.