Magniflex -MAGNI GRANDE

MAGNI GRANDE MAGNIFLEX

magni-grande-mainMAGNI GRANDE  – Модел матрак от серия CLASSICO – матраци Магнифлекс
Ортопедичен (твърд) Матрак MAGNI GRANDE се състои от:
– (Elioform) Елиоформ пяна е ядрото на този модел матрак. Ортопедична и ергономична среда среда с отворени микроклетки, осигуряващи добра вентилация във вътршността, изключителна издържливост.
– За допълнителен комфорт на тялото матрак Магни Гранде има 2 см. мемори пяна в текстила, адаптираща тялото към меката повърхност на матрака .
– Текстил от мека материя, въздухопропусклива, антиакарна, антибактериална.
– Страничен борд на матрака – от мрежеста материя от висококачествена вискоза с флорентнски мотиви, за още по-добра циркулация на въздуха във вътрешността на матрака.

• Дебелина на матрака – 23 см.
• Гаранция на матрака – 25 години.
• Цена за нестандартен размер: 439 лв./кв.м.

Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
При изработката на матрак Magni Grande – Magniflex са вложени следните високотехнологични материали:

eliosoft1ELIOSOFT – високоеластична пяна с отворена клетъчна структура. Характеризира се с умерена твърдост, отпуска напрежението от тялото и гарантира пълноценната и максимална почивка, премахва умората и възстановява.

memory-foam1MEMORY® FOAM – високотехнологичен материал, разработен от НАСА. Основната му съставка е специална мемори пяна с висока плътност и силна еластичност. При съприкосновение с тежестта на тялото и неговата топлината, тя постепенно заема формата му и по този начин намалява въртенето по време на сън до 80%.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.