Magniflex -SILVERCARE

SILVERCARE MAGNIFLEX

silvercare-mainSILVERCARE – модел матрак от серия CLASSICO – матраци Магнифлекс
Умеренотвърд матрак със сребърни нишки в калъфа. SILVERCARE се състои от:
– Elioform пяна с високо качество, разпределяща равномерно тялото върху повърхността. Притежава добра вентилация във вътрешността и антиакарна, антибактериална и антиалергична среда.
– Мемори пяна 2 см. – от едната страна на матрака, позволяваща на тялото да почива без напрежение и притискане, обгърнато от мекия слой мемори пяна.
– Допълнителен вътрешен калъф, осигуряващ допълнителна защита на вътрешното ядро.
– Калъф с цип от текстил със съдържание на сребро, засилващо антибактериалните свойства на материята, 3D дишаща лента, осигуряваща въздухопропускливостта във вътрешността на матрака.

• Дебелина на матрака – 22 см.
• Гаранция на матрака – 25 години.
• Цена за нестандартен размер: 379 лв./кв.м.

Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
При изработката на матрак Silvercare – Magniflex са вложени следните високотехнологични материали:

elioform1ELIOFORM – високоеластична пяна с отворена клетъчна структура. Характеризира се с високо ниво на ортопедичност и изключителна издържливост на материала. Осигурява правилна опора на тялото и гръбначния стълб.

memory-foam1MEMORY® FOAM – високотехнологичен материал, разработен от НАСА. Основната му съставка е специална мемори пяна с висока плътност и силна еластичност. При съприкосновение с тежестта на тялото и неговата топлината, тя постепенно заема формата му и по този начин намалява въртенето по време на сън до 80%.

silver1SILVER – текстилът с втъкани сребърни нишки допълнително благоприятства за пълноценния и спокоен сън, регулира кръвообращението и движението на течностите в организма. Сребърните йони възпрепятстват статичното електричество и не позволяват задържането на прах и миризми. Осигурява пълна защита срещу бактерии и акари, природен антиоксидант.

3d13D ДИШАЩА ЛЕНТА – тримерна иновациона тъкан, използвана за външния слой обшиващ матрака. Допринася за отличното дишане и намалява до минимум нивото на влажността във вътрешността на матрака, неутрализира миризмите и осигурява изключително високо ниво на хигиена.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.