MAGNIGEL DUAL Magniflex

MAGNIGEL DUAL MAGNIFLEX

magnigel-dual-mainMAGNIGEL DUAL – модел матрак от серия PREMIO – матраци Магнифлекс
Матрак MAGNIGEL DUAL се състои от 3 слоя високотехнологична пяна, осигуряващи балансирано усещане, с характеристика на средно мек матрак:
– Gel пяна – слой от 5 см. осигуряващ бързо и равномерно разпределение на тежестта по повърхността.
– Memory Foam (Мемори пяна) от 3 см., за висок комфорт и прилягане на тялото по повърхността без непрежение и притискане.
– Dual Core система от 17 см. Eliosoft с избор на различна твърдост при обръщане на едната половина от ядрото.
– Калъф от 2 части с цип, 2 см. мемори пяна и 3D мрежест борд, който спомага за по-добрата циркулация на въздуха във вътрешността на матрака.
– Антиакарна, антибактериална и антиалергична обработка.

• Дебелина на матрака – 30 см.
• Гаранция на матрака – безсрочна.
• Цена за нестандартен размер: 899 лв./кв.м.

Повече за Dual Core технологията:

 • Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
При изработката на матрак Magnigel Dual – Magniflex са вложени следните високотехнологични материали:
eliosoft1ELIOSOFT – високоеластична пяна с отворена клетъчна структура. Характеризира се с умерена твърдост, отпуска напрежението от тялото и гарантира пълноценната и максимална почивка, премахва умората и възстановява.

memory-foam1MEMORY® FOAM – високотехнологичен материал, разработен от НАСА. Основната му съставка е специална мемори пяна с висока плътност и силна еластичност. При съприкосновение с тежестта на тялото и неговата топлината, тя постепенно заема формата му и по този начин намалява въртенето по време на сън до 80%.

gel-foam1GEL FOAM – комбинира материалите високоеластична пяна и гел. Тежестта на тялото равномерно се разпределя, което води до изключителен комфорт. GEL FOAM е „дишаща“ пяна, осигуряваща постоянно суха среда и свежест.

3d13D дишаща лента – тримерна иновациона тъкан, използвана за външния слой обшиващ матрака. Допринася за отличното дишане и намалява до минимум нивото на влажността във вътрешността на матрака, неутрализира миризмите и осигурява изключително високо ниво на хигиена.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.