DAYTONA BY TONINO LAMBORGHINI Magniflex

DAYTONA BY TONINO LAMBORGHINI MAGNIFLEX

daytona-by-tonino-lamburghini-mainDAYTONA BY TONINO LAMBORGHINI – модел матрак от серия PREMIO – матраци Магнифлекс
Матрак DAYTONA BY TONINO LAMBORGHINI се състои от:
– (Elioform) Елиоформ пяна 16 см. и (Memory Foam) Мемори пяна 2 см от едната страна образуват ядрото на този модел матрак с отворени микроклетки, осигуряващи добрата вентилация във вътрешността на матрака. Притежава комбинирани анатомични и ортопедични свойства, придаващи на матрака неповторимо усещане за комфорт и удобство. Антиакарна, антибактериална и антиалергична структура на матрака.
– Дамаска от вискоза и полиестер и 2 см. мемори пяна, съчетават в себе си италианската естестика и дизайн на Tonino Lamborghini.

• Дебелина на матрака – 22 см.
• Гаранция на матрака – безсрочна.
• Цена за нестандартен размер: 599 лв./кв.м.

Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
При изработката на матрак Daytona by Тonino lamborghini – Magniflex са вложени следните високотехнологични материали:
elioform1ELIOFORM – високоеластична пяна с отворена клетъчна структура. Характеризира се с високо ниво на ортопедичност и изключителна издържливост на материала. Осигурява правилна опора на тялото и гръбначния стълб.

memory-foam1MEMORY® FOAM – високотехнологичен материал, разработен от НАСА. Основната му съставка е специална мемори пяна с висока плътност и силна еластичност. При съприкосновение с тежестта на тялото и неговата топлината, тя постепенно заема формата му и по този начин намалява въртенето по време на сън до 80%.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.