DIAMANTE DUAL Magniflex

DIAMANTE DUAL MAGNIFLEX

diamante-dual-mainDIAMANTE DUAL е модел матрак от серия PREMIO – матраци Магнифлекс
Матрак DIAMANTE DUAL се състои от многопластова високотехнологична пяна, осигуряваща балансирано и максимално усещане за комфорт, с характеристика на средно мек матрак. Състои се от:
– Dual Core система с избор на различна твърдост при обръщане на едната половина от ядрото. Elioform (Елиоформ) пяна 7 см., Eliosoft (Елиософт) пяна 7 см.
– Gel пяна – слой от 3 см. осигуряващ бързо и равномерно разпределение на тежестта по повърхността.
– Memory Foam (Мемори пяна) по 5 см. от двете страни, за висок комфорт и прилягане на тялото по повърхността без непрежение и притискане.
– Калъф с цип с допълнителни 2 см. мемори пяна в текстила, подсигуряващи допълнителна мекота. Самата дамаска е от иновативна вискоза, съдържа в себе си балончета с разстопен восък, чиито молекули събират топлина от тялото, за да я отделят в студените нощи.
– Антиакарна, антибактериална и антиалергична обработка.

• Дебелина на матрака – 35 см.
• Гаранция на матрака – безсрочна.
• Цена за нестандартен размер: 1499 лв./кв.м.

Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
При изработката на матрак Diamante Dual – Magniflex са вложени следните високотехнологични материали:
elioform1ELIOFORM – високоеластична пяна с отворена клетъчна структура. Характеризира се с високо ниво на ортопедичност и изключителна издържливост на материала. Осигурява правилна опора на тялото и гръбначния стълб.

eliosoft1ELIOSOFT – високоеластична пяна с отворена клетъчна структура. Характеризира се с умерена твърдост, отпуска напрежението от тялото и гарантира пълноценната и максимална почивка, премахва умората и възстановява.

memory-foam1MEMORY® FOAM – високотехнологичен материал, разработен от НАСА. Основната му съставка е специална мемори пяна с висока плътност и силна еластичност. При съприкосновение с тежестта на тялото и неговата топлината, тя постепенно заема формата му и по този начин намалява въртенето по време на сън до 80%.

gel-foam1GEL FOAM – комбинира материалите високоеластична пяна и гел. Тежестта на тялото равномерно се разпределя, което води до изключителен комфорт. GEL FOAM е „дишаща“ пяна, осигуряваща постоянно суха среда и свежест.

outlast1OUTLAST – терморморегулиращ текстил, влакната на който съдържат милиони микробалончета от специален восък. Отнема, съхранява и отдава топлина на тялото по време на сън  и поддържа термобаланса на 36ºС. Предотвратява изпотяването, контролирайки непрекъснато температурните разлики.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.