ARMONIA DUAL – Magniflex

ARMONIA DUAL MAGNIFLEX

armonia-dual-mainARMONIA DUAL – модел матрак от серия PREMIO – матраци Магнифлекс
Матрак ARMONIA DUAL е многослоен матрак, изграден от слоеве високотехнологична пяна, осигуряващи балансирано усещане, с характеристика на средно твърд матрак:
– Memory Foam (Мемори пяна) от 6 см., за висок комфорт и прилягане на тялото по повърхността без непрежение и притискане.
– Dual Core система – Eliosoft (Елиософт) пяна 11 см. и Elioform (Елиоформ) пяна 11 см. с избор на различна твърдост при обръщане на едната половина от ядрото.
– Калъф с цип и 2 см. мемори пяна, осигуряваща максимален комфорт.
– Антиакарна, антибактериална и антиалергична обработка.

 • Дебелина на матрака – 32 см.
• Гаранция на матрака – безсрочна.
• Цена за нестандартен размер: 1239 лв./кв.м.

Повече за Dual Core технологията:

  Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
При изработката на матрак Armonia Dual – Magniflex са вложени следните високотехнологични материали:
elioform1ELIOFORM – високоеластична пяна с отворена клетъчна структура. Характеризира се с високо ниво на ортопедичност и изключителна издържливост на материала. Осигурява правилна опора на тялото и гръбначния стълб.

eliosoft1ELIOSOFT – високоеластична пяна с отворена клетъчна структура. Характеризира се с умерена твърдост, отпуска напрежението от тялото и гарантира пълноценната и максимална почивка, премахва умората и възстановява.

memory-foam1MEMORY®FOAM – високотехнологичен материал, разработен от НАСА. Основната му съставка е специална мемори пяна с висока плътност и силна еластичност. При съприкосновение с тежестта на тялото и неговата топлината, тя постепенно заема формата му и по този начин намалява въртенето по време на сън до 80%.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.