VIRTUOSO Magniflex

VIRTUOSO MAGNIFLEX

virtuoso-mainVIRTUOSO – модел матрак от серия PREMIO – матраци Магнифлекс
VIRTUOSO е модел матрак, който е съчетал в себе си всички най-върхови и най-качествени материали в производството на матраци, изобретени до сега. Състои се от слой високотехнологична пяна Eliosoft (Елиософт) пяна, обгърната от двете страни с по 4 см. Мемори пяна, което му придава невероятен комфорт и балансирано усещане, с характеристика на средно мек матрак:
– Калъф от 2 части – лятна и зимна. Лятната страна е изработена от лен, коприна, памук и носи прохлада в горещите дни, а зимната е съчетание от кашмир, конски косъм, камилска и мериносова вълна за студените зимни дни. Съчетанието на всичките тези материали носи на матрака привилегията да бъде най-луксозния и най-комфортен модел в цялата колекция матраци на Magniflex.
– Антиакарна, антибактериална и антиалергична обработка.

• Дебелина на матрака – 30 см.
• Гаранция на матрака – безсрочна.
• Цена за нестандартен размер: 3479 лв./кв.м.

Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
При изработката на матрак Virtuoso – Magniflex са вложени следните високотехнологични материали:
eliosoft1ELIOSOFT – високоеластична пяна с отворена клетъчна структура. Характеризира се с умерена твърдост, отпуска напрежението от тялото и гарантира пълноценната и максимална почивка, премахва умората и възстановява.

memory-foam1MEMORY® FOAM – високотехнологичен материал, разработен от НАСА. Основната му съставка е специална мемори пяна с висока плътност и силна еластичност. При съприкосновение с тежестта на тялото и неговата топлината, тя постепенно заема формата му и по този начин намалява въртенето по време на сън до 80%.

cashmere1КАШМИР – много мека материя от животински произход. Има свойството да поддъжа постоянно чиста и хугиенична среда. Топлоизолираща материя, от способността и да задържа въздух.
МЕРИНОСОВА ВЪЛНА – материя от най-добра овча вълна с изключителни качества – фина и мека на допир, регулира температурата и пропуска въздух, позволяваща кожата да диша.

camelhair1КАМИЛСКА ВЪЛНА – с хигроскопични свойства, позволяващи да абсорбира и изпарява влагата, освободена от тялото, като осигурява бладоприятен и сух микроклимат. Подходяща за зимата тъкан поради своята структура, благоприятстваща задържането на топлина.

КОНСКИ КОСЪМ – влакно, което не губи гъвкавостта си и лесно възвръща първоначалната си форма. Използван е от древни времена за пълнеж, поради здравината и еластичността си.  Има хигроскопични свойства и осигурява винаги суха среда.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.