VIRTUOSO ТОП МАТРАК Magniflex

VIRTUOSO ТОП МАТРАК MAGNIFLEX

virtuoso-topper-mainVIRTUOSO ТОП МАТРАК е луксозен топер от серия PREMIO – матраци Магнифлекс
VIRTUOSO е мек топер, съчетал в себе си всички най-върхови и най-качествени материали в производството на матраци и топери. Състои се изцяло от естествени материали: кашмир, конски косъм, мериносова вълна, сатен. Антиакарна, антибактериална и антиалергична обработка. Невероятно усещане за мекота, комфорт и разкош.

• Дебелина на топера – 4 см.

Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
При изработката на Virtuoso топ матрак  – Magniflex са вложени следните материали:
cashmere1КАШМИР – много мека материя от животински произход. Има свойството да поддъжа постоянно чиста и хугиенична среда. Топлоизолираща материя, от способността и да задържа въздух.

merino-wool1МЕРИНОСОВА ВЪЛНА – материя от най-добра овча вълна с изключителни качества – фина и мека на допир, регулира температурата и пропуска въздух, позволяваща кожата да диша.

camelhair1КАМИЛСКА ВЪЛНА – с хигроскопични свойства, позволяващи да абсорбира и изпарява влагата, освободена от тялото, като осигурява бладоприятен и сух микроклимат. Подходяща за зимата тъкан поради своята структура, благоприятстваща задържането на топлина.

КОНСКИ КОСЪМ – влакно, което не губи гъвкавостта си и лесно възвръща първоначалната си форма. Използван е от древни времена за пълнеж, поради здравината и еластичността си.  Има хигроскопични свойства и осигурява винаги суха среда.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.