RIVIERA BY PIERRE CARDIN Magniflex

RIVIERA BY PIERRE CARDIN

riviera-by-pierre-cardin-mainRIVIERA BY PIERRE CARDIN е модел матрак от серия PREMIO – матраци Магнифлекс
Матрак RIVIERA BY PIERRE CARDIN е с умерена твърдост, който е съчетал в себе си модерна визия и класическа елегантност. Двулицев, съставен от слой високотехнологична пяна Eliosorm (Елиоформ) с дишащи хипоалергични влакна от едната страна и от друга – с 2 см. Мемори пяна, което му придава невероятен комфорт и балансирано усещане с характеристика на средно мек матрак.
– Калъф с оригинален дизайн на PIERRE CARDIN;
– Антиакарна, антибактериална и антиалергична обработка.

• Дебелина на матрака – 26 см.
• Гаранция на матрака – безсрочна.

Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
При изработката на матрак Riviera by Pierre Cardin – Magniflex са вложени следните високотехнологични материали:
elioform1ELIOFORM – високоеластична пяна с отворена клетъчна структура. Характеризира се с високо ниво на ортопедичност и изключителна издържливост на материала. Осигурява правилна опора на тялото и гръбначния стълб.

memory-foam1MEMORY® FOAM – високотехнологичен материал, разработен от НАСА. Основната му съставка е специална мемори пяна с висока плътност и силна еластичност. При съприкосновение с тежестта на тялото и неговата топлината, тя постепенно заема формата му и по този начин намалява въртенето по време на сън до 80%.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.