VERSAILLES BY PIERRE CARDIN Magniflex

VERSAILLES BY PIERRE CARDIN MAGNIFLEX

versailles-by-pierre-cardin-mainVERSAILLES BY PIERRE CARDIN е модел матрак от серия PREMIO – матраци Магнифлекс
Матрак VERSAILLES by Pierre Cardin се състои от:
– (Eliosoft) Елиософт пяна 17 см. и (Memory Foam) Мемори пяна 2 см от едната страна образуват ядрото на този модел матрак с отворени микроклетки, осигуряващи добрата вентилация във вътрешността на матрака. Притежава добри анатомични и анти-стрес свойства. Антиакарна, антибактериална и антиалергична структура на матрака.
– Pierre Cardin – стилна дамаска.


• Дебелина на матрака – 22 см.
• Гаранция на матрака – безсрочна.
• Цена за нестандартен размер: 629 лв./кв.м.

Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
При изработката на матрак VERSAILLES BY PIERRE CARDIN – Magniflex са вложени следните високотехнологични материали:
eliosoft1ELIOSOFT – високоеластична пяна с отворена клетъчна структура. Характеризира се с умерена твърдост, отпуска напрежението от тялото и гарантира пълноценната и максимална почивка, премахва умората и възстановява.

memory-foam1MEMORY® FOAM – високотехнологичен материал, разработен от НАСА. Основната му съставка е специална мемори пяна с висока плътност и силна еластичност. При съприкосновение с тежестта на тялото и неговата топлината, тя постепенно заема формата му и по този начин намалява въртенето по време на сън до 80%.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.