Magniflex -НЕПРОМОКАЕМ ПРОТЕКТОР С 4 ЛАСТИКА

НЕПРОМОКАЕМ ПРОТЕКТОР С 4 ЛАСТИКА MAGNIFLEX

protector-4-mainНепромокаем протектор с 4 ластика Magniflex e  съставен от 75% памук и 25% полиестер е предназначен да предпазва матрака посредством ластици по цялата дължина, с които се прикрепва към него. Удължава живота на матрака, предпазва повърхността чиста и суха и не позволява приплъзване на чаршафите. Четирите ластика улесняват поставянето на протектора и осигуряват стабилното му положение върху матрака. Пере се в пералня на 60 грдуса.
Качества на Непромокаем протектор с 4 ластика Magniflex:
• два непромокаеми слоя;
• два дишащи слоя;
• висока абсорбираща способност.
• Цена за нестандартен размер = цена на най-близкия по-голям размер

Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
Материали, вложени при изработката на Непромокаем протектор с 4 ластика Magniflex:
cotton1ПАМУК – памучният текстил е естествен антиалерген. С изключителна мекота и издържливост, той гарантира комфорт и дълготрайност. Високата абсорбираща способност не позволява задържането на влага и осигурява здравословен сън и почивка.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.