Magniflex -БЕБЕШКИ НЕПРОМОКАЕМ ПРОТЕКТОР С 4 ЛАСТИКА

Бебешки непромокаем протектор с 4 ластика Magniflex

baby-protector-4-mainБебешки непромокаем протектор с 4 ластика Magniflex e съставен от 75% памук и 25% полиестер от хавлиен плат, предназначен да предпазва матрака и да удължава живота му, предпазва повърфността чиста и суха и в същото време не позволява приплъзване на чаршфите. Четирите ластика улесняват поставянето на протектора и осигуряват стабилното му положение върху матрака. Пере се в пералня на 60 грдуса. Предлага се в размерите: 60/120 и 70/140 см.
Качества на Непромокаем протектор с 4 ластика Magniflex:
• два непромокаеми слоя;
• два дишащи слоя;
• висока абсорбираща способност.
Дебелина: –
Гаранция: 2 г.

Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
Материали, вложени при изработката на Бебешки непромокаем протектор с 4 ластика Magniflex:
cotton1ПАМУК – памучният текстил е естествен антиалерген. С изключителна мекота и издържливост, той гарантира комфорт и дълготрайност. Високата абсорбираща способност не позволява задържането на влага и осигурява здравословен сън и почивка.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.