Magniflex -НЕПРОМОКАЕМ ПРОТЕКТОР С БОРД COMFORT

Непромокаем протектор с борд Comfort Magniflex

protector-comfort-mainНепромокаем протектор с борд Comfort Magniflex e съставен от 80% памук и 20% полиестер е предназначен да предпазва матрака от течности и замърсяване посредством ластици по цялата дължина, с които се прикрепва към него. Удължава живота му, предпазва повърфността чиста и суха и в същото време улеснява циркулацията на въздух към и от матрака. Обшит е с ластик по цялата обиколка, не позволява хлъзгане на чаршафите, с безшумен водонепромокаем слой. Подходящ е за всички дебелини на матраците (до 35 см.) Нежен на допир с кожата. Пере се в пералня на 60 градуса.

Качества на Непромокаем памучен протектор с борд Comfort Magniflex:
• два непромокаеми слоя;
• два дишащи слоя;
• висока абсорбираща способност.
Дебелина: –
Гаранция: 2 г.
Цена за нестандартен размер = цена на най-близкия по-голям размер

Повече за материалите на продуктите на Magniflex:
Материали, вложени при изработката на Непромокаем памучен протектор с борд Comfort Magniflex:
cotton1ПАМУК – памучният текстил е естествен антиалерген. С изключителна мекота и издържливост, той гарантира комфорт и дълготрайност. Високата абсорбираща способност не позволява задържането на влага и осигурява здравословен сън и почивка.

Magniflex предлага разнообразна гама от матраци и възглавници за всеки вкус, допълваща се с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, продуктите на Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.